Ervaringen

Hieronder vind je referenties en ervaringen van gezinnen waar ik als kraamverzorgende zorg heb mogen leveren. Ben ik ook bij jou/jullie geweest en willen jullie graag een reactie achter laten? Leuk, ik hoor graag hoe jullie de kraamweek hebben ervaren! Onderaan deze pagina kun je reageren (eventueel met een foto). Veel leesplezier en bedankt voor de leuke berichten!

De laatste opmerking en 10 andere opmerking(en) moeten worden goedgekeurd.
2 antwoorden
 1. Nadieh zegt:

  Wij hebben 3x mogen genieten van Jeannet’s kraamzorg en wat was dat fijn! Ze ziet en voelt wat er nodig is voor moeder en kind. Bij de 2e en 3e keer was ze ook enorm geliefd bij de oudere kinderen in ons gezin.
  P.s. zelfs met 40 graden buiten, wist jij het voor iedereen aangenaam te maken
  Zonder twijfel ben jij de beste kraamverzorgster!

  Beantwoorden
 2. Lucia zegt:

  Warmte, gezelligheid, goede zorg, hartelijk, luisterend oor, ook de oudste kids voelen zich bij Jeannet op haar gemak. Jeannet is allround en houdt ondertussen ook nog je huishouden bij. Wij kijken positief terug op deze fijne kraamweken.

  Beantwoorden

Plaats een Reactie

Wil jij ook jouw ervaring met Kraamzorg Jeannet delen?
Leuk! Beschrijf hier hoe het jullie is bevallen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

The maximum upload file size: 64 MB. You can upload: image. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Copyright Kraamzorg Jeannet - Ontwikkeld door RUYSINK.